top of page

Profile

Join date: Sep 5, 2022

About

0 likes received
0 comments received
0 best answers

Терміни запровадження стелі цін будуть узгоджені з термінами набуття чинності санкцій ЄС (з 5 грудня - на російську нафту, з 5 лютого - на російські нафтопродукти). При цьому будуть передбачені точкові механізми пом'якшення, які дозволять найуразливішим країнам зберегти доступ до російських енергоносіїв. Країни G7 закликали нафтовидобувні країни збільшити видобуток, щоб скоротити волатильність на енергетичних ринках. 16:23 Енергоблок №5 Запорізької АЕС, який був відключений вчора зранку внаслідок мінометного обстрілу російськими військами, під’єднаний до енергомережі, триває набір потужності. Наразі на станції працюють два енергоблоки, які виробляють електроенергію для потреб України.

09:16 Британська розвідка вважає, що, попри стримування українських наступальних дій, основними зусиллями Росії в Україні майже напевно залишається власна наступальна операція на Донбасі. Основні її напрямки - біля Авдіївки та за 60 км на північ навколо Бахмута. На бахмутському напрямку Росія досягла найбільшого успіху, її сили, як і раніше, просуваються приблизно на один кілометр на тиждень у напрямку Бахмута. Політичною метою операції на Донбасі майже напевно залишається захоплення всієї Донецької області, що дозволить Кремлю оголосити про "звільнення" Донбасу, зазначають аналітики.

У російських військ ще лишаються деякі транспортні шляхи, проте всі вони перебувають під вогневим контролем української армії, додала вона. 16:31 Країни G7 погодили запровадження стелі цін на російську нафту. Згідно з рішенням, обмеження стосуються російських нафти і нафтопродуктів, що постачаються морським транспортом. Якщо вони закуповуються вище за певну ціну, обслуговування їх морського перевезення (у тому числі страхування та фінансування) буде заборонено. Конкретний рівень стелі цін буде встановлений "широкою коаліцією країн, які вирішили її дотримуватися", на підставі низки технічних аспектів і буде опублікований, за потреби він переглядатиметься.

Зауважень до роботи обладнання та систем безпеки немає, повідомив Енергоатом. 15:49 Україна звернулася до Туреччини у зв'язку з тим, що Росія використовує вантажні судна для перекидання зброї в Чорне море, пише The Wall Street Journal. Зокрема, Київ висловив офіційний протест після того, як російське вантажне судно Sparta II перевезло із Сирії ЗРК С-300 через протоки та доставило до порту Новоросійськ неподалік України. Київ має намір домогтися блокування проходу підсанкційних суден, що прямують із Сирії через підконтрольні Анкарі протоки. 15:21 ЗСУ обстріляли гуртожиток одного з університетів у Херсоні, де російські військові розгорнули свій підрозділ, повідомила речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Путін обрав розпочати війну з Україною та українцями. І, на жаль, нічого з того, що ми спостерігаємо сьогодні, не дозволяє нам плекати якісь надії на те, що він готовий покласти край цій війні, вбивствам мирних українців". 3 вересня 22:34 США не вводитимуть візові обмеження проти громадян Росії, заявив в ефірі телеканалу Дождь представник Білого дому Джон Кірбі: "Ми запровадили візові обмеження для окремих росіян. Ми вважаємо, що це інструмент, який допомагає притягувати до відповідальності прихильників режиму. Але ми не вважаємо, що притягати до відповідальності всіх росіян - це продуктивна міра. Ми вважаємо, що це не потрібно перетворювати на війну з усім російським народом.

17:21 Мінреінтеграції ініціювало застосування санкцій за поширення на окупованих територіях "освітніх стандартів" РФ. Викладачі та освітні заклади, які поширювали освітні стандарти РФ та визнають відповідні кваліфікації, потрапляють під спеціальні економічні та інші санкції строком на п'ять років. В цілому санкції поширюються на 81 фізичну та 53 юридичні особи - таке розпорядження ухвалив сьогодні уряд на своєму засіданні. 17:05 Російські війська більше не можуть підтягувати резерви на Херсонщину, заявила представник ОК Південь Наталія Гуменюк. За її словами, підрозділи ЗСУ постійно знищують склади з боєприпасами та понтонні переправи ЗС РФ.

За його словами, "США відокремлює найтонша межа від того, щоб стати стороною конфлікту" в Україні. 17:24 Євросоюз уже підготувався до зими, заповнивши свої газосховища на 80% на два місяці раніше від запланованого терміну. Кремль розв'язав газову війну проти ЄС більше року тому. Після повномасштабного вторгнення в Україну Путін ще більше прикрутив газовий кран, щоб шантажувати Європу, але його план провалився. Про те, як справи з газом у України, - в матеріалі Найхолодніша зима.

Вона спростувала інформацію росіян про те, що влучання було "по житловому дому": "Це гуртожиток Херсонського факультету Одеського державного університету. Це відомча будівля, де була розташована база російських окупаційних військ". 15:17 Кабмін ухвалив черговий пакет санкцій проти Росії та Білорусі. До списку увійшли 99 фізичних і 178 юридичних осіб, зокрема дочки Путіна.

13:38 Радіо Свобода опублікувало супутникові знімки понтонного моста поблизу Дар'ївки на Херсонщині, який знищили ЗСУ. Росіяни використовували його, щоб перетинати річку Інгулець. На знімках за 5 вересня також помітні пошкодження самого Дар'ївського мосту. Про знищення цієї переправи напередодні повідомило ОК Південь. На знімках також можна побачити пошкодження будівлі біля річкового причалу, де від початку російського вторгнення стоїть неідентифіковане судно. Приблизно за 250 метрів від переправи супутник зафіксував скупчення російської військової техніки та велику кількість окопів. 13:34 Міноборони РФ заявило, що ударом Калібрів знищено велику нафтобазу біля Карпівки на Дніпропетровщині.

Рятувальні роботи тривають, повідомив мер Ігор Терехов. 11:09 Ердоган заявив, що країни ЄС самі винні у проблемах, які їм загрожують цієї зими через скорочення поставок російського газу: "Ставлення Європи до Путіна та її санкції неминуче привели Путіна до цієї ситуації. Я думаю, що Європа проведе цю зиму із серйозними проблемами". 10:55 Донецьке "керівництво" офіційно наказало терміново поновити воєнний облік в Маріупольському районі. В Мангуші вже відбулося засідання місцевої "влади" з цього приводу, повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Україна Угорщина онлайн | Profile This season both these teams are usually playing attacking football in the league and their matches are often high. Угорщина Україна дивитися матч

14:52 За даними ГУР Міноборони України, 40% техніки, якою оснащуються нові російські підрозділи, є небоєздатною. Представник української воєнної розвідки Вадим Скібіцький повідомив, що новий армійський корпус Росія зможе сформувати до кінця листопада: "Історія з третім армійським корпусом розтягнеться до листопада. Проблема - людський ресурс, укомплектування спеціалістами. Щоб підготувати нормального спеціаліста, потрібно 3-4 місяці.

На прохання уточнити Зеленський сказав, що не може обговорювати деталі будь-яких військових дій і хоче, щоб "противник отримав від нас кілька сюрпризів". 5 вересня 22:57 Гендиректор МАГАТЕ у вівторок, 6 вересня, оприлюднить звіт про безпеку та ситуацію на Запорізькій АЕС після візиту місії на станцію, заявили в організації. Також завтра МАГАТЕ проінформує Раду безпеки ООН про результати роботи місії. 22:12 Зеленський у вечірньому відеозверненні подякував бійцям "однієї з наших реактивних артилерійських бригад, які своїм влучним вогнем знищили саме той російський склад, з якого окупанти брали ракети С-300 для бомбардування Харкова".

ЗОЛОТА ЄВРОЛІГА. УГОРЩИНА – УКРАЇНА. ДЕ ДИВИТИСЯ? ЗОЛОТА ЄВРОЛІГА. УГОРЩИНА – УКРАЇНА. ДЕ ДИВИТИСЯ? Національна жіноча збірна України очікує на вирішальні матчі групового етапу Золотої Євроліги-2022. На

(НАЖИВО!) дивитися матч Угорщина Україна онлайн 7 вересня 2022

More actions
bottom of page